260 dana

Autobiografski kratki roman “260 dana” humanitarca gospodina Marijana Gubine, novi je alat za život svakog pojedinca koji oživljava kulturu čitanja knjige i čisti lice Zemlje, što potvrđuju mnogi učestali primjeri.

Roman ispisan jednostavnim rečenicama, obogaćen osnovnim vrijednostima čovijeka u prvi mah djeluje kao ratna tematika koja upućuje na proces suočavanja s prošlošću u Hrvatskoj, na ratna i posljeratna zbivanja. No, to je samo djelomično očuvanje novije Hrvatske povijesti, a u osnovi je, kako i sam autor voli istaknuti, knjiga samo pomoći, knjiga koja ukazuje na krizu vjere i morala, ali i potiče na razvoj kulture mira.

Istoimeni roman, tj. projekt osvaja Europu što potvrđuje prijevod na 15 jezika, kazališne predstave među kojima je i prva u produkciji HNK Osijek (za hrvatsku publiku), a vrhunac projekta očekujemo izlaskom igranog filma visoke produkcije istoimenog naziva kojeg će obogatiti glazba Dine Jelusića inspirirana romanom i djelovanjem samog autora gospodina Marijana Gubine.

Kupnjom knjige u Hrvatskim poštama pomažete humanitarni rad neprofitne udruge “Auxilium”. Vaš humani čin Dino Jelusić nagrađuje poklon CD-om “Prošao sam sve”.

You may also like...