POLOŽI I RADI

POLOŽI I RADI!

Potvrđeno je da su mnogobrojni pojedinci spremni pokloniti ne samo novac i materijalnu pomoć, već i nešto mnogo vrijednije – svoje vrijeme. U znak zahvale prema njima i s ciljem poticanja volontera odnosno filantropije, udruga AUXILIUM uz potporu sponzora, odlučna je da za minimalno dva najvrijednija volontera/volonterke osigura besplatno polaganje B kategorije. Svjesni smo sve teže ekonomske situacije i činjenice da je sve veći broj građana koji si ne može priuštiti polaganje B kategorije, a da je ista sve potrebnija za zapošljavanje. Na tragu poznate uzrečice: nauči ih da pecaju ribu pa im nećeš morati ribu donositi svaki dan; ustrajani smo u provedbi programa POLOŽI I RADI .

PRAVILNIK O SUDJELOVANJU

1. U programu POLOŽI I RADI sudjelovati mogu građani grada Osijeka i okolice, odnosno volonteri koji će biti u mogućnosti polagati vozački ispit na području grada Osijeka

2. Predmetni program započinje 1.11.2017. i traje do 16.03.2018. godine, odnosno boduju se volonterski sati od 16.03.2017. do 16.03.2018.

3. Volonterski sati dokazuju se uvidom u volonterske knjižice čiju je kopiju nužno poslati najkasnije do 16.03.2018. na e-mail: auxilium.populus@gmail.com

– u predmetnom programu uvažavaju se volonterski sati ovjereni od strane: udruge AUXILIUM, Gradskog društva Crvenog križa Osijek, Volonterskog centra Osijek, Udruge Dokkica, Udruge za rad s mladima „Breza“, Udruge izviđača „Slavonski hrast“ Osijek, Udruge za zaštitu prirode i okoliša Zeleni Osijek, Centra za mir, nenasilje i ljudska prava – Osijek, Osječkog centra za inkluziju, Udruge Putevi Milosti, HDLSKL OBŽ, Udruge devet života, Udruge Biti bolji.

– osim volonterskih sati Odbor će uzeti u obzir, odnosno dodatno bodovati volontere iz marginalizirane skupine i volontere koji su članovi obitelji slabijeg imovinskog statusa

4. Peteročlani odbor programa: predsjednik Odbora prof. Slavko Dulić (profesor u Elektrotehničkoj i prometnoj školi u Osijeku), Mateja Lujić (tajnica udruge Auxilium), Mirta Faktor (profesorica u Medicinskoj školi u Osijeku), Ena Lončarević (prošlogodišnja dobitnica besplatne B kategorije), Ivan Gregorić (prošlogodišnji dobitnik besplatne B kategorije) donijet će odluku o korisnicima programa najkasnije do 30.03.2018. te istu objaviti na stranici udruge AUXILIUM, FB profilu POLOŽI I RADI i medijskom pokrovitelju GLAS SLAVONIJE.

UPUTE VOLONTERIMA

1. Lajkaj stranicu POLOŽI I RADI na facebooku

2. Podijeli objavu POLOŽI I RADI sa stranice auxiliuma

3. Prikupi najviše lajkova za objavu na svom FB profilu

4. Učlani se u našu Udrugu preko linka na kojem se nalazi naša forma

5. Napiši na FB profilu POLOŽI I RADI zašto bi baš ti trebao osvojiti besplatno polaganje vozačkog

6. Prikupi najviše lajkova na svoj komentar

NAPOMENA:

– osoba koja bude imala više od 30 podjela POLOŽI I RADI dobiti će dodatnih 30 bodova

– osoba koja bude imala više od 50 podjela uz dodatnih 50 bodova dobit će i poseban poklon našeg sponzora

Broj podjela za POLOŽI I RADI traje od 01.11.2018. do 16.03.2016. (24h)

Dobitnike besplatnog polaganja B kategorije pratit će produkcijska kuća Osijek danas i Glas Slavonije te fotografiranjem i snimanjem bilježiti cjelokupan proces.

Dobitnici besplatne B kategorije obvezni su napraviti minimalno tri fotografije (selfie)  u svakom stadiju polaganja (prva pomoć, učenje teorije, testovi, vožnja, položen ispit iz vožnje, vozačka u rukama).

Vaša udruga AUXILIUM

NE ČEKAJ DOBRO, VEĆ GA ČINI KAKO BI TI SE ISTO ŠTO PRIJE VRATILO…