Tajnica udruge: Sanja Jelinić

[rev_slider “sanja jelinic”]

Facebook

Kontakt telefon: 00385 91 550 5327

email: auxilium.mirotvorac@gmail.com

 

Sanja Jelinić rođena je 8. lipnja 1985. godine u gradu Osijeku gdje, bez obzira na Domovinski rat, provodi sretno djetinjstvo.

Nakon završene Jezične gimnazije, gdje uz engleski bira i njemački jezik, 2005. godine upisuje Učiteljski fakultet u Osijeku. Na drugoj godini fakulteta opredjeljuje se za modul – Engleski jezik.

Teorijsko znanje, stečeno na fakultetu, proširuje sudjelujući u nastavi certificiranim sedmodnevnim tečajem u engleskim osnovnim školama.

2011. godine odlazi u Englesku na 6 mjeseci, gdje uz rad sa bilingualnim djetetom, upoznaje kulturu druge zemlje i ostvaruje  mnogobrojne kontakte.

Nakon povratka u Hrvatsku, u potrazi za poslom, seli u Zagreb te počinje raditi u OBORD-u. Kao stručna suradnica-učiteljica, provodi edukativnu terensku nastavu za učenike osnovnih škola.

Uz studiranje bavi se i volonterskim radom koji smatra svojom dužnošću, kako prema drugima, tako i prema samoj sebi.

Počinje volontirati na radionicama sa djecom sa cerebralnom paralizom gdje razvija empatiju, toleranciju te stječe iskustvo rada sa djecom sa posebnim potrebama. Njezin interes za područje se produbljuje na petoj godini fakulteta u sklopu kolegija Pedagogija djece sa posebnim potrebama i njegovim praktičnim dijelom u Centru za odgoj i obrazovanje Ivan Štark.

2011. godine upoznaje rad humanitarne neprofitne udruge Auxilium te joj se pridružuje, isprva kao član, a sada i kao voditeljica programa «Mirotvorac», autora Marijana Gubine.

2012. godine završava Integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij obranom diplomskog rada iz kolegija Dječja književnost na engleskom jeziku, mentorice Željke Nemet, na temu «Growing up with Aslan: Vicarious experience and the power of subliminal values in C.S. Lewis´ The Chronicles of Narnia» te stječe zvanje magistre primarnog obrazovanja i učiteljice engleskog jezika.

Nakon završenog fakulteta odlazi volontirati u Belgiju u sklopu Europskog volonterskog servisa. 6 mjeseci podupire i usmjerava djecu sa problemima u socijalnom kontekstu, štičenike organizacije Wingerdbloei, kao njihova «velika sestra». Podučava ih engleskom jeziku, a u slobodno vrijeme uči nizozemski što rezultira položenim A1 stupnjem jezika.

Trenutno radi u struci, kao učiteljica engleskog jezika, u osnovnoj školi «Ivana Brlić-Mažuranić» u Rokovcima-Andrijaševcima.

You may also like...