STIPENDIJA BEZ OGRANIČENJA

STIPENDIJA BEZ OGRANIČENJA
Naravno analizi problema i rješavanju istih udruga Auxilium ustanovila je niz problema s kojima se susreću studenti no ujedno i pojedinci i tvrtke zainteresirane za stipendiranje onih kojima je stipendija uistinu potrebna. S jedne strane studenti moraju raditi 2 i više poslova, za neke poslove nekad ne budu ni plaćeni;Neki studenti pak spavaju do 14 h i studiraju “10” godina.
Kako god, postoji veliki broj studenata kojima je pomoć potrebna i koji su spremni opravdati svaku uloženu kunu u njih. Uzevši u obzir da određeni pojedinci i tvrtke imaju mišljenje kako bi njihove stipendije mogle otići u “krive” ruke, udruga Auxilium započela je s analizom studenata koji su zainteresirani za stipendije s ciljem izrade popisa onih za koje smatramo da neće iznevjeriti povjerenje donatora. Na naš poziv odazvalo se 33 studenata no kako se sada vijest širi pojavljuju se dodatni upiti. Zbog mnogobrojnih dodatnih zainteresiranih studenata udruga Auxilium provest će još jedno predstavljanje programa STIPENDIJA BEZ OGRANIČENJA.  Nastavno tome molimo Vas da se suzdržite od upita i da pratite objavu termina narednog predstavljanja na fb stranici Auxilium Populus i studentskom servisu.
Svakako Vas molimo da ovu obavijest podijelite na Vašim profilima kako bi što veći broj studenata dobio informaciju. Hvala!
Slike sa predstavljanja Stipendije možete pogledati  u galeriji STIPENDIJA BEZ OGRANIČENJA

Prvo predstavljanje Stipendije bez ograničenja održano je 1.12.2018. u Esseker Centru
Više o tome: https://www.facebook.com/marijan.gubina/posts/1926872414075373