ČINI DOBRO – DARUJ KRV – POŠTUJ DRUGE


Nastavno provedbi plana rada udruge, udruga AUXILIUM odlučna je u postizanju cilja, tj. razvitku filantropije i davanja za opće dobro. Sukladno navedenom razvila je projekt/program-aktivnost „ČINI DOBRO“/DARUJ KRV-POŠTUJ DRUGE koju provodi kontinuirano tijekom svake godine s ciljem poticanja i jačanja građanskog aktivizma i volonterstva za opće dobro građana grada Osijeka. Glavne aktivnosti predmetnog programa/aktivnosti isprepletene su sa solidarnošću, odgovornošću, ljubavi i pomaganju drugim građanima kojima je pomoć, tj. filantropija potrebna; najčešće marginaliziranim skupinama: Dom za odgoj djece i mladeži Osijek; Dječji dom KLASJE-Osijek, Centar za pružanje usluga u zajednici Osijek- „JA kao i TI.
„ČINI DOBRO“/DARUJ KRV-POŠTUJ DRUGE provodi se tri puta godišnje a sastoji se od tri faze:
1. organizirano dobrovoljno darivanje krvi odričući se pri tome bona za topli obrok u korist ciljanih korisnika (za potrebite)
2. organizirani posjet ciljanim korisnicima obogaćen prigodnim glazbenim i društvenim programom
3. organizirani posjet ciljanim korisnicima obogaćen prigodnim književnim i društvenim programom.
Uzevši u obzir uspješnost predmetnog projekta/programa-akcije što potvrđuje višegodišnji kontinuitet i broj sudionika kao i partnera sa zadovoljstvom izražavamo zahvalnost svim pojedinim filantropima i partnerima:
Crveni križ gradsko društvo Osijek, Transfuzijski centar Osijek, Dom za odgoj djece i mladeži Osijek, Dječji dom KLASJE-Osijek, Centar za pružanje usluga u zajednici Osijek – „JA kao i TI, Ekonomska i upravna škola Osijek , Udruga Zdravo trčanje, Savjet mladih Grada Osijeka, Županijski savjet mladih Osječko baranjske županije, II gimnazija Osijek, Udruga 3. gardijske brigade Kune, Udruga Hrvatskog društva logoraša srpskih koncentracijskih logora OBŽ, Udruga Dokkica, Udruga Putevi Milosti, Udruga U ime obitelji, Športsko plesna udruga Feniks, Košarkaški klub Vrijednosnice Osijek, Udruga Srednjoškolaca Hrvatske, Zbor župe Sv. Ćirila i Metoda Vis Adoramus…
Marijan Gubina
Predsjednik humanitarne neprofitne udruge AUXILIUM

ČINI DOBRO KAKO BI TI SE ISTO ŠTO PRIJE VRATILO…

H.N.Udruga AUXILIUM

 


“Djeca dobiju zabavu, Vi odmor, a ne morate kupiti poklon
Članovi udruge AUXILIUM i suorganizatori odlučni su u postizanju cilja, tj. razvitku filantropije i davanja za opće dobro. Sukladno navedenom, građani su razvili projekt/program-aktivnost „ČINI DOBRO“ / DARUJ KRV – POŠTUJ DRUGE koju provode kontinuirano tijekom svake godine s ciljem poticanja i jačanja građanskog aktivizma i volonterstva za opće dobro građana grada Osijeka. Glavne aktivnosti predmetnog programa/aktivnosti isprepletene su sa solidarnošću, odgovornošću, ljubavlju i pomaganju drugim građanima kojima je pomoć, tj. filantropija potrebna; najčešće marginaliziranim skupinama – Dom za odgoj djece i mladeži Osijek.
Vas, drage sugrađane, pozivamo da nam se pridružite u predmetnoj tradicionalnoj humanitarnoj akciji dana 29.01.2016. godine u vremenu od 15 do 20 sati u prostorijama udruge AUXILIUM Gradske četvrti Novi grad Osijek (robna kuća Sjenjak), Sjenjak 133, Osijek. Neovisno o tome možete li darivati krv ili ne, za Vas smo pripremili besplatne kave, sokove, kekse, a za mališane igraonicu s različitim radionicama te sokove, kekse i tortu iznenađenja.
Djeca dobiju zabavu, Vi odmor, a ne morate kupiti poklon.
ČINI DOBRO KAKO BI TI SE ISTO ŠTO PRIJE VRATILO…
Više o akciji ČINI DOBRO pogledajte na http://www.auxilium-populus.net/cini-dobro/”

From ČINI DOBRO – DARUJ KRV – POŠTUJ DRUGE. Posted by Auxilium Populus on 1/09/2016 (5 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


You may also like...